Informatie

Telefoon:065  115 225 2

E-mail:rollomusic@hotmail.com rollomusicnfo@rolloenorkest.nl

voor groot plezier in het klein, moet u bij  ROLLO  zijn!

Rollo is geboren en getogen in zonnig en vrolijk Suriname. Sinds 1992 is hij actief op feesten in Nederland.

Rollo is er om het u naar de zin te maken. Het repertoire bestaat o.a. uit  bekende bazuinkoor nummers, kasekos, merengues, socas, zouk, discos, salsas en ballads. Rollo vindt het fijn om nummers uit de oude doos in een nieuw fris jasje te steken en dat op zijn eigen wijze naar u toe te vertolken. Nummers uit de jeugdjaren en populaire nummers  worden ook meegenomen in het repertoire.

 

Rollo treedt op met zijn orkest op de band (zeg maar orkestband). Het wordt zo omschreven omdat hij zelf de muziek heeft gemaakt (alle instrumenten heeft hij zelf ingespeeld), geinspireerd door jarenlange optredens voor tevreden klanten. De muziek klinkt allemaal heel live en gezellig en nodigt uit tot het maken van plezier.

Rollo past in elke huiskamer en zeker ook in elke zaal, voor uitbundig feesten of als achtergrondmuziek.

Bij zijn binnenkomst vraagt men zich weleens nieuwsgierig af wat het zal worden met 1 persoon; maar gelang het optreden verschijnt er een brede glimlach op het gezicht en kan men niet rustig blijven zitten. De vele complimenten na het optreden inspireert hem om op dezelfde voet door te gaan.   

U kunt Rollo dus met een gerust hart boeken.